retraite

Tijd nemen voor jezelf. Even op adem komen. Dat ene boek ongestoord uitlezen of schrijven. De dag beginnen met een vroege wandeling of een duik nemen in de Berkel. 
De Yogamat uitrollen in de tuin terwijl de vogels je toe fluiten...
Heerlijk er even tussenuit. Ontspannen, ontladen en opladen. 
Alleen of samen. 
'Een fijne plek' is een lichte en prachtige retraite plek.

vakantie of vrije tijd

'Een fijne plek' is een heerlijke locatie om tijdens je vakantie of in je vrije tijd te verblijven. De tuin bij het huisje, de Berkel op loopafstand, de rust en ruimte van de natuur in de omgeving vormen een mooie basis om te ontspannen. Je kunt hier lekker niets doen, op adem komen of het fraaie coulissenlandschap van de Achterhoek ontdekken.
Ook zijn er heel veel leuke dingen te doen in de omgeving. Kijk voor inspiratie en mogelijkheden naar de veel gestelde vragen.

retraite

Maak van je verblijf een retraite door een energiebehandeling of een coachingssessie tijdens je verblijf te boeken. Vanuit mijn praktijk ‘eigen aardigheid’ begeleid ik mensen, bij kleine en grote vragen of conflicten uit het dagelijks leven. Als transformatiecoach werk ik vanuit volledige aanwezigheid, lichaamsgericht en ondersteun ik groeiprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Daarin brengen we de verbinding tussen hoofd en hart weer in balans.

Voor een kort verblijf kan een energiebehandeling een mooie meerwaarde zijn voor lichaam en geest. Verblijf je een week, dan zou je ook een coachingstraject kunnen boeken van drie sessies. 

nieuwsgierig?

Bekijk de mogelijkheden en lees meer over mijn werkwijze op de website van mijn praktijk. Wil je transformatiecoaching combineren met je verblijf op 'een fijne plek'? Stuur dan een mail naar mijn praktijk, dan neem ik contact met je op. info@eigenaardigheid.com

"Zo blij met de coachingsessie. Er is ruimte ontstaan. Ik voel me licht en energiek."